Världens sämsta mamma?

De senaste 2 dagarna har Albin haft det jobbigt! Han vill amma HEEEELA tiden från fm till kvällen. Känns inte helt bra-  är det normalt?! Har han ont i magen eller om det bara är en amningsfas han går igenom?! Hur ska man veta sånt? Får han inte amma är han otröstlig och bara gråter... Visserligen inga "tårar" och det känns mer som att det är uppmärksamhetsgråt. Vi gör allt vi kan för att han ska få vara nära, kroppskontakt, ammar och byter på honom. Får han amma är han nöjd... Gissar att man får ge det ett par dagar?! Detta är inte lätt!!!

Dessutom har han fått skavsår i ljumsken av blöjan :o(. Det bästa jag hittat på nätet är att smörja med Idominsalva  - ngn som har något annat tips?? Självklart får man ju skitdåligt samvete att vi inte sett skavet tidigare och man känner sig som världens sämsta förälder... Min stackars lilla prins :o(

Nej, dags att amma igen....


Kommentarer
Ann-Marie

Inotyol och Bepanthen (osäker på stavningen) är de salvor jag tyckte funkade bäst. Bepanthenen gillar jag mest eftersom den gick att massera in och inte lämnade en vit hinna efter sig.

2009-07-25 @ 21:58:00
pernilla

jag tror du är jätteduktig! han är nog bara hungrig, det är inte lätt för de små heller att veta vad de vill jämt :)



2009-07-27 @ 14:32:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0