En heldag på Ullared

Tro det eller ej, men det gick riktigt bra på Ullared idag! Visst var det mycket folk, och fötterna svullnade i värmen men med lite fikapaus gick det att lösa ;o). Det var faktiskt riktigt skoj, Alex var med som expertråd och hjälpte mig med vad jag behövde köpa inför Albins arrival och det är ju guld värt för själv är man helt lost! Får verkligen rekommendera alla i liknande situation att åka med en rutinerad kompis och få hjälp, jag bara plockade på mig allt som Alex sa att jag behövde i princip - kanon!! Så nu har jag köpt "allt" som behövs i början, är bara blöjor kvar - men det ska väl Gustaf lösa när jag ligger på sjukhuset ;o).  En  känsla av välbehag trots allt, min kontroll-freak-sida kan andas ut att allt är iaf förberett till den grad det går och nu är det bara att vänta... Något som inte direkt är min starka sida dock ;o)

Hursomhelts, fick även köpt lite småpryttlar till mina älsklingar; Melrose fick en ny fin grimma, Fiorello en ny "kliborste" och missarna fick en vattenskål... Känns lite jobbigt att jag inte fick köpt något till Ella men hon har ju redan fått 2 träns det sista och i ärlighetens namn BEHÖVER jag inte köpa något till henne just nu, den bortskämda primadonnan har ju redan allt ;o). Till mig själv/Albin köpte jag faktiskt en amningskudde, och för att skoja till det lite köpte jag en ROSA med hästar på ;o). Är ju inte så mycket rosa jag kan köpa just nu så jag blev lite obstinat med kudden... *hahaha* Nu är jag kanon-nöjd! Konstaterade förresten precis att den kudden är PERFEKT som "datorkudde" när man sitter i soffan framför tv:n ;o)

Nu sitter jag här i soffan och slappar, är helt slut och orkar inte göra många knop efter dagens insats. Ella har vilat ett par dagar efter sin kiropraktorbehandling plus olidligt väder så planen är att göra något med henne imorgon igen. Saknar att fixa med henne och saknaden efter ridningen har gjort sig påmind igen... Känns som en smärre evighet sedan och jag är full av idéer på hur jag ska lägga upp ridningen och träning. Ska bli skitkul när man kommer igång igen :o). Kan ju däremot inte direkt påstå att det känns sådär jätteupphetsande att veta att det som står mellan mig och ridningen är en förlossning med tillhörande efterläkning... *suck* Är fortfarande lika rädd för att ge mig in i den där förlossningen och nu vet jag att det är nära, nära vilket gör att känslan av att "jag vill inte" blir mer och mer påtagligt... ;o) Att jag är olidligt trött på att se ut som ett mumintroll (och inte kunna böja mig ner för att knyta skor eller ta på sig strumpor etc) har inte direkt gjort att min syn på förlossningen ändrats! Alla säger att i slutet är man så trött på att vara gravid att förlossningen inte känns så hemsk längre - och jag hävdar att det är bullshit - jag är trött, tröttare, tröttast på att vara gravid, men jag är precis lika opositiv till förlossningen ändå! Sådetså! Samtidigt som man vill ha det överstökat... Hmm... mycket märklig känsla!

Nu ska jag titta på hoppningen från Aachen som jag spelade in igår - TACK ALEX för en toppendag och alla råd! Det uppskattades verkligen :o)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0