En bra dag

Idag har jag haft en MYCKET trevlig dag hittills. Åkte och fiskade upp pappa och Lillebror för att dra till syster och bekanta oss med hennes lilla 9-veckors valp - trodde vi ;o)! Det visade sig att vi lyckades tajma lillskitens förmiddagslur på 3,5 tim och han sov verkligen HELA tiden vi var där... Men han var söt ;o). Nu var ju inte det enda anledningen till att vi åkte, utan vi ville ju såklart umgås mes syster så vi badade i poolen, åt god lunch (sallad med kräftstjärtar - mums), badade igen och sedan fikade vi glass med chokladsås - en dag helt i min smak kan man säga. Hade lite ångest över att se ut som ett mumintroll i bikini innan jag åkte men insåg att det är bara pappa och syskon som ser mig och ett svalkande dopp i poolen lockade alldeles för mycket!
Som ni vet liiiider jag verkligen av vädret i kombination med magen så allt som bidrar till att kyla ner mig är fantastiskt  bra och högt prioriterat... Med 26 grader i poolen var det alldeles lagom, man fick känslan av att det var väldigt kallt när man hoppade i och efter en stund var det bara helt underbart... Mumintroll-varning till trots ;o)

Efter att ha dumpat av familjemedlemmar lite här och var är jag hemma igen, har precis ätit middag och har det rätt så skönt i soffan. Väntar på att Christine ska komma så vi kan släppa ut hästarna. Dom har haft det jättegott i stallet idag. Var inne hos dom innan jag skulle åka förut för att ge dom mat - det var 4 hästar som låg och sussade gott då ;o). Sötisar... Känns ju väldigt bra när dom uppskattar det så mycket att få komma in dessa timmar, är ju så nojjig med om, vad och hur jag ska göra med mina raringar för att dom ska ha det så bra som möjligt. Nu känns det som att jag har en bra set up och hästarna verkar iaf nöjda - då är jag nöjd och glad ;o)

Nu ska jag försöka vara duktig fru och gå och hänga tvätt, hörs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0