Universallösning?

Ni ska bara veta hur usel min tidbank är på jobbet!!! Jag ligger verkligen på så mycket minus som är tillåten, och det känns onekligen liiite jobbigt!! *suck*... Hur kunde det bli så här dåligt egentligen? Man vill ju inte direkt gå på 12-18 månaders ledighet med en tidbank som är totalkörd i botten, vill ju kunna ha lite flexibilitet när man kommer tillbaka ;o). Plus tänk om det kommer ytterligare en varsel-storm på Volvo och jag blir uppsagd - då blir man skyldig den tiden och hur kul är det när man går på föräldrapenning?? Men hur jobbar man in 80 timmar på 20v?? Det är alltså 100 arbetsdagar - idag= 99 kvar tills jag planerar ta semester och ledighet. Av dom ska jag vara ledig 2 för skandinavium, jag tänkte ta 2 v semester när fölisen kommer, det innebär 87 arbetsdagar om inget oförutsett inträffar... Hmm.. Jag har exakt 77,3 tim minus i min tidbank. Det innebär att jag ska jobba över i princip 1 timme om dagen för bli av med skiten, är det ens möjligt när man har en gård och 3,5 egna hästar att ta hand om?? Ska jag rannsaka mig så är det väl möjligt till stor del - OM jag blir ståndaktig och går upp ordentligt i ottan och inte snoozar i 50 min varje morgon... men det är ju såååå gott!! :o)


Nyckeln till hemligheten ligger nog i att komma i säng i tid varje kväll istället för att fastna framför kassa TV-program. Har liksom ingen ursäkt överhuvudtaget till varför jag gör det egentligen... Är ju pinsamt att erkänna att jag orkar inte förflytta mitt lata stycke från soffan till sängen... *hahaha* är ju så kass!

Men, jag har iaf lovat mig själv att göra ett ärligt försök! I och med att jag tycks vara den tröttaste människa som går i ett par skor för tillfället, har jag införskaffat mig en kokbok för gravida! Den innehåller massa fräscha recept på maträtter som tydligen ska göra att man blir mycket piggare - me like!!! Skadar ju inte att försöka...? Med detta tror jag att jag ska lösa alla problem i ett bräde - bra va?! ;o)



Kommentarer
Anonym

Om jag inte minns fel bör tröttheten gå över till ett bara vara stadium, när det mest är tråkigt att vara gravid... Alltså kan du att se fram emot att snart orka med extratimmar på jobbet ;-)

2009-01-26 @ 20:19:23
Jennie

Ah, ljus i tunneln... Jag hoppas verkligen att det är som du säger :o)

2009-01-26 @ 20:55:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0