Oh no, what a terrible disaster!

Jag har just insett följande hemska faktum - det blir inget Falsterbo för mig i år!!! Det ligger 13-20 juli och min due date är planerad till 20 juli... *suck* Inser ju såklart att detta är I-landsproblematik och att jag har något heeelt annat att se fram emot (som dock föregås av en förlossning - jippie...) men blev ändå lite deppad av insikten! Jag gillar verkligen Falsterbo!! Har i besvikelsens anda halvt om halvt bestämt mig att försöka åka på Bruksproven i år istället. Ligger v7 och känns lite mer inom rimlighetens gränser. Plus att jag har faktiskt aldrig varit och kollat hingstarna innan så det ska bli spännande... Måste ju dessutom börja sondera terrängen inför Melrose betäckning när hon är 3. Man får ju hålla sig ajour med vad som händer ;o)

Annars är det lugnt här - nu - annat var det i morse! Långben hade rullat fast när det var dags för morgonfodring och det tog en bra stund innan vi fick lös stackaren!! Han var alldeles medtagen den lilla raringen... Är så himla obehagligt när sånt händer, han hade antagligen legat fast en ganska lång stund för han var helt slut och var lite borta i blicken när vi hittade honom... Men han verkade dock hämta sig bra och det känns väldigt, väldigt skönt!

Nu sitter jag är i värmen och försöker förbereda mig mentalt att åka med Gustaf som gjort världens kap på pellets på blocket. Han ska åka till Angered ikväll och hämta 3 pallar och vill ha med mig som moraliskt stöd... Är ju klart att jag får åka med men det är SVINKALLT ute ju!!!!! I morse hade vi 15 minus och nu är det 13  - vad kom denna kyla ifrån egentligen?!


Kommentarer
SaraMara

Vad är det för jäkla tajming? Att planera fölning precis vid Fbo? ;-) Trodde du var en strukturmänniska hörru! ;-)



STORT grattis till graviditeten - vad härligt det är att läsa lyckliga besked! STOR kram

2009-01-06 @ 09:44:55
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Jennie

Får ju erkänna att det var en liiiiten miss där ;o. Och samtidigt erkänna att det där med struktur verkar som bortblåst sista året... Är nog inte den strukturmänniska jag en gång trodde ;o)



Samtidigt är det nog inte fel med tanke på att hästarna kan gå ute dygnet runt (förutom primadonnan då *S) när jag är som mest klumpig så det finns en liten positiv del med det ändå... Fast det suger ärligt talat att missa fbo!!



Men tack för gratulationerna... Skönt att höra ifrån dig :o)



2009-01-06 @ 11:47:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0