Tjohej vad det går...

Känner mig full av energi idag, för det första sov jag som en liten gris efter gårdagens träning (helt slut *s) och för det andra är jag så himla uppspelt efter hur bra träningen gick och fina, fina Ella. Som extra grädde på moset hann jag imorse med att ta en gos-stund med både Melrose, Selene och morsgrisen Gördis... Tjejerna i stallet hävdar att "Gördis inte tycker om dom" och jag har själv sett vissa tendenser att hon drar sig undan dom andra, men matte tycker hon är BÄST I VÄRLDEN! När jag går in i huset efter morgonbestyren i stallet sitter Gördis vid ytterdörren och jamar som en tok efter mig... *söt*. Hon sitter där tills det är dags för mig att åka till jobbet, då tar vi en liten kel-stund igen och när jag går till bilen så struttar hon in i stallet... Hahaha, är en ganska mysig morgonrutin vi har. Är så himla glad och tacksam för mina djur!! Sally har inte samma behov, henne räcker det med att man gosar lite efter hästarna fått sitt morgonhö så är hon nöjd sedan ;o)


Annars är här fullt ös som vanligt nuförtiden! Ska iväg på lunchen och hämta upp min pucko-telefon som nu förhoppningsvis är fixat (och i så fall blir fråntagen sin "pucko" benämning *s), ska även försöka hinna smita in på H&M och köpa strumbyxor "för gravida" för vanliga funkar inte längre, stramar alldeles för magen och det är hur obehagligt som helst (sicka problem man har nuförtiden *garv*). Behöver hinna förbi my one och köpa kattsand kom jag precis på... Och mat ska jag försöka hinna med också... Sedan är det ilfart tillbaka hit för att ha audio med en mina leverantörer (samma som jag är beodrade till nästa vecka). Är oerhört mycket med dom just nu, man vet inte riktigt i vilken ände man ska börja... Jaja, det blir väl bra så småningom hoppas jag!


På eftermiddagen misstänker jag lite diskussioner med min chef som trampat i klaveret BIG TIME!! Är sällan jag är så förbannad på någon som jag just nu... Ska bli spännande att se om han försöker rädda sin värdighet genom att be om ursäkt för sin dumhet - but I seriously doubt it! Inser att detta är ett ganska barnsligt uttalande men *aaarghhh*



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0