Blandad uppdatering ;o)

Albin är lite bättre i magen! Jag tror inte att det är kolik, men dock en hel del gaser som lilla prinsen måste få bukt med. Inatt var han rätt skrikig när vi skulle lägga oss så underbara Gustaf tog ner honom så jag fick sova, fick 4 tim innan hungrig bebis kom tillbaka. Han hade somnat till slut men Gustaf hade bara slumrat där han låg på vardagsrumsgolvet... Stackars älskling!  För att visa min uppskattning tog jag med mig Albin ut i vagnen när jag skulle släppa ut hästarna, nornalt sett brukar han ligga kvar bredvid G i sängen men jag ville inte riskera att han skulle väcka honom efter hans heroiska insats under natten! Så jag släppte ut pållarna, gick en kort promenad med Albin, kom in och åt frukost, lekte lite med min bebis samtidugt som vi lyssnade på hans favoritlåt  (Lady Stardust med Lisa Miskovsky) och nu äter han medans jag enhandsbloggar (inte helt lätt för övrigt då det dessutom är vänsterhanden *s). 

Förmiddagen idag var även den skrikig men nu är det lugnt igen! Är svårt att veta vad man ska göra när bebisen är heeelt förtvivlad och bara vill äta.... Ska prata med sköterskan på onsdag när vi har vårt nästa besök om hon har några tips... Nu har jag iaf varit ute och mockat som jag inte hann i morse, Albin har nog sovit i 2 tim.

Ella red jag igår!!!! Visserligen bara i skritt och typ 7 min (tog ett halvt varv på volten i trav bara för att känna på det). Herre jösses vad det var roligt :o)!!!! Känns inte alls långt borta med "riktig" ridning nu och jag längtar. Ella verkade också tycka att det var kul för hon var så tillmötesgående så, visade att hon minsann kom ihåg både skänkelvikning, ryggning och öppna i skritt... Hon kändes riktigt fin med tanke på att jag inte ridit någon vettig ridning på henne på 3 månader:o). Darling...

Fiorello & Selene  har övat i paddocken på att springa fint med Elin och Christine, gick mycket bättre denna gången! Det svåra är att springa lagom fort med Selene så att Fille håller sig i trav och inte börjar galoppera (vilket han gör mycket). Men han har vuxit ikapp sig liiiite fram så det är inte lika bedrövligt längre. Håller tummarna för att han ska jämna till sig ytterligare och få en jämnare sida tills den stora dagen. Men han är fin, jättefin min lilla prins och jag är så nöjd med honom hur det än går :o). Selene blev dessutom friserad och ser inte längre ut som en travhäst *hahaha*. Tusen Tack till Elin och Christine för hjälpen idag!!!

Melrose är lite småloj fortfarande, har klurat lite på hur jag ska lägga upp det med henne och som det känns just nu så är planen att komma upp på ryggen på henne fram i november, sedan får hon vila 3 månader och därefter blir det slut på bebistillvaron för henne och dags att bli ridhäst på riktigt ;o). Känns kanonroligt att få börja med henne, hon har mognat massor det sista och nu vill jag bara att hon ska få växt ikapp sig lite till innan det är dags...

Är så glad och nöjd med min fina bebis, man och fina hästar!! Jag är verkligen lyckligt lottad :o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0