Jobbigt dygn!

Jag vet inte om det beror på värmen eller om vi har otur och Albin har fått kolik - men  han har varit väldigt väldigt olycklig de sista 2 kvällarna och det finns ingen vettig anledning. Har läst om  kolik och TYVÄRR så verkar han ha dom sympton som skulle kunna innebära kolik :o(... Självklart hoppas jag på att det inte är fallet och att det faktiskt är värmen som orsakat hans förtvivlan - Håll Tummarna! Är bara så jobbigt när man inte kan hjälpa det förtvivlade barnet :o(

Därför har det inte blivit något gjort med Ella idag, tiden har gått åt till att försöka hålla ledsen bebis på humör. Trist såklart men inte så mycket att göra... Nu hoppas jag på att han är lugnare inatt så vi får sovit allihopa!


Kommentarer
Jennie

Vad tråkigt att han är så ledsen eran lilla kille...Hoppas det bara beror på värmen och han blir bättre snart. Har ni köpt minifom?? Det är orala droppar som man ger för att hjälpa dom med gaser och ont i magen. Du kan ringa och prata med läkemedelsrådgivning men min äldsta dotter hade kolik och minifomdropparna räddade både henne och mig från mycket gråt.

Ja det är så otroligt skönt att kommit igång igen... Det enda sättet du kan veta på om det fungerar att rida än är ju att prova. Visst får jag ondare än vanligt dagen efter än så länge men så länge man lyssnar på kroppen och inte gör något som gör ont så tror jag inte det är någon fara att bara skritta igång... :o)

2009-08-08 @ 11:21:10
URL: http://jenniesmob.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0