Albin 3 veckor

Idag är prinsen 3 veckor gammal och vi var på BVC för att kolla hur han vuxit. Han har gått upp till 3940g och är 53,5 cm lång så han växer och frodas :o). Kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket han äter, igår kväll hängde han på bröstet i 4,5 timma *suck*. Men det är slut på sånt nu, har lagt upp en plan med distriktsköterskan på hur länge han får äta så jag hoppas detta ska spara mina "boobs" och hålla mig vid mentalt normaltilstånd - ni anar inte HUR trött och knäckt man kan bli efter 4 timmars amning! Igår började jag störtgråta och var helt knäckt, Gustaf tyckte nog lite synd om mig för han tog med sig Albin och lät mig få sova i lugn och ro vilket var helt underbart...

Är minsann ingen picknick med spädbarn ska jag säga...


Kommentarer
Ann-Marie

Håll ut! Låter iaf som om du träffat på bra BVC-personal, som lägger upp en plan.

2009-08-05 @ 21:28:50
Jennie

Hon är toppen! Men det är inte min "ordinarie" utan en som täcker upp under semestern... Funderar på om jag kan "behålla" henne istället för att byta?!

2009-08-05 @ 22:27:56
Jennie

Hej nu är jag här igen :o) Grattis till Albin! :o) Våran pojke Viggo föddes den 13 juli och efter det har det varit en himlans massa strul med amningen. Känns som man har öppnat en filial till arla. Men nu har det börjat fungera äntligen!

Första gången jag är här inne igen på flera veckor, känns mest som att man sitter i soffan och ammar så jag förstår dig verkligen!

Hoppas planen fungerar sådu får vila lite :o)

2009-08-06 @ 23:19:31
URL: http://jenniesmob.blogspot.com
Jennie

Välkommen tillbaka! OCh grattis till Viggo :o)

2009-08-08 @ 10:04:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0