Heldag på dressyrtävling

Har tillbringat ganska så många timmar ute på Billdals ridklubb idag och titta på gamla stallkompisar som tävlade div 1 samtidigt som jag passade på att socialisera med Petra som dömde första klassen och stannade kvar efter. Var en mycket trevlig dag med många kända ansikten som man inte träffat på ett tag, god fika och fina hästar :o). Lustigt nog är jag verkligen helt avprogrammerad vid det här laget, blir inte ett smack tävlingssugen och det känns ju iofs ganska bra såklart. Hade ju varit fruktansvärt jobbigt om suget satte in och man har sååååå länge kvar innan det ens är att tänka på ;o). Jaja, det var extra kul för mina gamla stallkompisar som gick in och vann lagklassen!! Mycket bra jobbat! :o)

Dessvärre fick jag migrän igen! Är skitjobbigt - 3 ggr på samma vecka?! Men å andra sidan har jag inte sovit sådär jättebra de sista dagarna pga retstickan Selene som inte vill klämma ut sin bebis ;o) Samtidigt får jag väl skylla mig själv för det har ju inte kommit mjölk ännu så det är väl ingen större idé att vaka egentligen, men man blir lite uppspelt när det är så nära ;o)

På vägen hem från Billdal, trött, huvudvärk och vrålhungrig så vägrar min bil att starta när jag ska åka på färjan hemma!!!! Jävla Renault-skräp! Fick ringa efter Gustaf som kom och bogserade mig över och sedan fick dra fram startkablarna för att få igång skräpet... Nu är det jag som bojkottar den ett par dagar och kickar igång gamla Subban igen ;o). Var 3:e gången på en månad som kräket vägrade starta - och sånt kommer man inte undan ostraffat med hos mig...

Nu sitter jag i soffan mätt och belåten, varm och gossig - och titta på hopp-finalen från Las Vegas, blev riktigt imponerad av Helenas ritt måste jag säga. Ska bli kul att se hur långt det räcker. Nu rider Rodrigo och jag vet inte hur många som är kvar, kanske 10?!


http://www.hastmagasinet.se/pic/news/pic1445.jpg

Jihooo, OkiDoki - min lilla favorithäst nollade näst sista rundan *heja, heja*


http://www.nrc.nl/sport/article1747196.ece/www.british-gymnastics.org


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0