Annandag påsk...

...jahapp, då var en underbar långhelg till ända... Sitter här och känner mig fantastiskt nöjd med helgen för vi har fått så otroligt mycket gjort här hemma :o).  Var ute på en jättehärlig långpromenad med Ella i det fina vädret och det är faktiskt riktigt mysigt... Ella är en darling när hon vill ;o)

Passade på att åka och titta lite på Bohuscupen, gamla stallet hade med ett lag och det var kul att träffa dom gamla stallisarna igen. Blir ju väldigt sällan nuförtiden... Tyckte dom som red gjorde det med bravur,  hästarna var lite spända, men vad mer kan man begära i början av säsongen?! Är kul att alla har så fina hästar :o). Det var dessutom rätt skönt att jag faktiskt INTE fick sug själv, har nog avprogrammerat mig vad det gäller tävling ändå...

Väl hemma igen insåg jag att jag faktiskt kunde slappa en hel kväll - fantastiskt! :o). Christine tog in hästarna så jag kunde verkligen njuta av att inte ha något att göra. Är rätt lustigt dock, att när man har kört på som vi har gjort i flera dagar får man nästan dåligt samvete av att slappa - hur knäpp är man?! ;o)

En som däremot inte fick slappa var stackars Selene... Det var dags för henne att prova in fölvakten och få kameran installerad. Men hon var jätteduktig och nafsade bara lite när vi skulle sätta en rem runt magen (såklart *s).  Blev tyvärr inga bra bilder men hon har en rem med sensor framtill som mäter svett och när hon lägger sig:



Sedan har hon en motsvarande sensor som sitter under svansen som ska mäta om "något kommer ut" eller  när hon lägger sig. Det är den här "svans-sensorn" som vi ska vara försökskaniner för. Tyvärr kan jag inte lägga ut bild på det ännu för den är inte "officiel! ännu. Den  är ju en prototyp som vi ska tycka till om och hjälpa till att utforma. Är rätt intressant och kul faktiskt. Selene verkade inte bry sig om den heller så det var ju skönt! (Har för mig att jag har berättat innan att vi ställer upp och provar en prototyp för en ny slags fölvaktutrustning?! )Så nu har vi sensorerna plus att en kamera är installerad så nu kan vi ha koll på henne hela tiden, har en mottagare här inne i huset så det är toppen... Vi kommer inte sätta på henne prylarna ännu förrän det börjar dra ihop sig och än så länge är det lite tid kvar tyvärr :o( vill ha fölis NU!! ;o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0