Begravning

Sitter och klurar på vad man ska skriva en helg som denna...

Igår var det begravning för Gustafs pappa som gick bort i måndags. Han var 90 år gammal och har varit dement sålänge jag och Gustaf har varit tillsammans. Hans sjukdom har gjort att han inte ens har kommit ihåg sina barn så som ni förstår så har jag inte haft någon personlig relation till min makes far vilket har varit väldigt tråkigt såklart, men det är som det är. Sista tiden har han varit ganska dålig och hans bortgång kom inte som någon överraskning, även om det inte gjorde det hela mindre jobbigt för Gustaf.... Det var en väldigt fin begravning och mottagning efteråt. Det var rörande att se många av hans gamla vänner och kolleger som visade sin vördnad, den generationen har ett annat sätt att visa det på. Det var fint!

Det är vid sådana här tillfällen man inser hur glad och tacksam man är för sin familj. Man är lyckligt lottad som har dom...

Gustafs familj vädjade till alla begravningsdeltagarna att avstå blommor och istället donera pengar till Barncancerfonden. Vi har ju Gustafs systerson i familjen, som vid knappt 1-års ålder drabbades av cancer i levern! Han hade en tumör stor som en tennisboll. Det var en hemsk period med ett oerhört pendlande mellan hopp och förtvivlan... Efter en lång tids kämpande lyckades han bli kvitt tumören och är idag frisk som en nötkärna! Jag skulle vilja ta tillfället i akt och be er att donera ett bidrag till denna organisation. Den hjälpte Gustafs systerson och många andra barn med honom... Många bäckar små... (PG: 90 20 90-0 BG: 902-0900).


En frisk systerson med ett mycket bra intresse tycker ingifta "faster"... ;o)

http://www.barncancerfonden.se/

Till minne av Sven Ljungqvist


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0