Oiii, nedräkningen börjar!

Så var startlistan släppt inför helgen och det är ett pärlband av grymt duktiga ekipage som radar upp sig... ;o). Vi har bland annat en ponny som gått SM - härligt! ;o) Blir ju onekligen intressant att se hur detta går, bara jag inte kommer sist så är jag nöjd! Min målsättning är att fokusera, RIDA och iaf skrapa ihop ett godkänt resultat...


PLIIIS?!

Träningen igår gick ganska bra, kom på att orsaken till Ellas trams kan vara lite kopplat till pälssättning. Hon går tydligen och tränger mot min skänkel och är lite knorrig, så kom jag ju på att hon brukar vara sån vid den här tiden på året. Får åka och köpa B-vitamin på lunchen och trycka i henne. Har inte haft en tanke på det! Inte för att jag tror det löser något fundamentalt inför helgen men det känns ju lite bättre iaf ;o)

Sedan är ju en stor orsak till att hon dummar sig i början av ridpasset att hon inte bjuder ärligt och inte är framme för skänkeln. Jag sitter ju och drar upp hälen, vilket gör att skänkeln åker bak och överlivet fram varpå Ella kryper ännu mer bakom skänkeln. Så vi övade på det igår (nu snackar vi BASIC träning som fattas mig alltså *s). Är helt fascinerad av hur en sån liiiten grej som att jag inte har hälen i rätt position påverkar hela ridningen! Är en jäkligt svår sport vi håller på med, helt klart ;o)

Annars gick det ganska så bra, riktigt bra till och med, när jag faktiskt RIDER ordentligt. Vi konstaterade att Ella gör det jag ber om - OM jag gör det "rätt"... Sedan kan hon visserligen vara lite onåbar när hon är spänd och tittig och då spelar det inte så stor roll hur rätt jag än gör, för liten nyfiken unghäst är redan förlorad i mer spännande saker... *hahaha*.

Summa summarum ligger våra procent hos mig - ingen press där alls ;o). Fast det är helt okey, jag lär mig mycket mer på det sättet! Dock är jag grymt nervös! Tror ingen riktigt vet vilket BERG denna starten är för mig att bestiga... Jag som fått höra hur talanglös jag är som dressyrryttare, ska göra min första LA-start någonsin - på min egenutbildade unghäst!!!! How will I survive this???? Ber alla hålla tummar och tår för att vi lyckas få till en ritt som åtminstone gör att vi kan hålla hedern i behåll genom att nå målen för helgen...



Wish me luck!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0