Lite smått och gott

Tja, vad händer?! Igår var H här på besök, hon har ju inte ännu sett Melrose så hon var lite nyfiken såklart. Precis som jag misstänkte så blev hon störtförtjust i lilla charmtrollet ;o). Hon tyckte även att Ella hade vuxit och musklat sig och menade på att hon inte skulle känt igen henne ute. Är ju såklart lite kul att höra att det tar sig... ;o)

Har tagit det lugnt med Ella idag också, tänkte däremot börja jogga henne imorgon. Har klämt och känt på henne och den lilla svullnad som är kvar verkar mer vara ett överben om det är möjligt...?! Gissar att det är fullt möjligt efter en sådan kraftig smäll. Jaja, verkar vara okey för övrigt iaf, har inte sett några ytterligare koliktecken så jag hoppas att det inte kommer tillbaka. Pratade med A och hon påminde mig om att Ella faktiskt hade kolik förra hösten också, vilket jag hade glömt. Så då är det ju så att hon har fått det varje höst. Klurar på vad det är som kan utlösa det...

Melrose har vuxit tycker jag ska försöka fota henne imorgon. Det kan vara kul att fota och jämföra med bilderna från när hon kom... Var så himla duktig idag, flätade hennes enormt tjocka och långa man i en inbakad fläta vilket såklart tog ganska lång tid. Hon stod som ett ljus hela tiden även om hon tyckte det var lite sådär. Sedan jobbade jag lite flytta undan övningar med henne och det gick jättebra. Hon är väldigt lyhörd och uppmärksam.. Är väldigt, väldigt nöjd med min lilla häst ;o)

Ska för övrigt bli verkligen jätteskönt med helg! Har varit en helvetisk vecka på jobbet och just nu är jag mäkta trött på det... Men ska inte slösa bort den dyrbara helgen till att ödsla energi på det. Imorgon har jag för en gångs skull sovmorgon - känns hur lyxigt som helst ;o). C erbjöd sig att komma tidigt och ta morgonfodringen och utsläpp vilket jag såklart inte tackade nej till ;o). Som jag sagt förr - har helt suveräna inackorderingar ;o)

Har förresten fyndat - har köpt en ny Kingsland dunjacka, en huvtröja och tenniströja på rea - fick betala 650 pix för rubbet. ÄR ju normalt vad bara en huvtröja kostar normalt sett så jag är väldigt nöjd! :o) Värsta fyndet. Jackan är helst ljuvlig, hur varm och skön som helst - kommer trivas väldigt bra i den i vinter ;o)



Får också passa på att önska Div 2 laget lycka till i helgen, är dags för omg 2 och med vinsten från första omgången har dom ett schysst utgångsläge inför söndagen. Har även lite andra kompisar som ska tävla så "Lycka Till" till er också :o). Själv ska jag pula hemma i lugn och ro hela helgen och på lördagkväll ska vi på fest. Min gamla kompis S har flyttat hem från USA så det är "välkommen hem fest". Ska bli såååå kul att träffa henne!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0