Den eldsprutande draken...

... var faktiskt på riktigt bra humör idag. Har varit det ett par dagar nu... Så vi bestämde att det var dags att prova att klättra upp på henne igen, C fick den stora äran så coachade jag från backen istället ;o). Selene såg väldigt tillfreds ut,  hon ser alltid så glad ut när hon får göra något vare sig det är jobb i paddocken eller en långpromenad... Hoppas, hoppas att hon "tagit sig ur" en jobbig period nu och kan få en mys-period igen!


C har tagit hit ett brunt träns som kan matcha sadeln, tycker Selene var skitfin i det!


C och Selene, här ser hon minsann inte så hemsk ut va?! ;o) FINA!!

Varje gång man jobbar Selene är det nästan så jag undrar varför jag betäckte henne ;o) kommer ju inte kunna rida henne på flera månader juh! Hon är verkligen jättekul att jobba med och det är kul att hon är på humör igen så vi får ett litet tag till... Nej, ångrar absolut inte att det är bebis på gång, snarare tvärtom! Är en sådan härlig individ så de bådar gott inför stundande nedkomst ;o)

Ella fick vila idag, har ridit 2 dagar och hon var lite varm... Inte så bra men vi får se hur hon verkar imorgon igen. Är så himla svårt, hon har ju fått ett överben - råder inga som helst tveksamheter om det!  Men den stora frågan är om det påverkar henne med tanke på var det sitter... Får ge det någon vecka till och se hur det utvecklar sig, hoppas inte det blir något strul. Är ju ganska dumt ställe... Hoppas, hoppas!

Melrose har varit extra snuttig idag av någon anledning... Är så himla go min lilla häst och jag är såååå nöjd med henne! Idag skulle vi avmaska och det tyckte hon var SUPERäckligt ;o) hon stod i säkert 20 min efteråt och visade hur ÄCKLIGT det var och hur SYND det var om henne... Dramaqueen Junior...Hmm, undrar just varifrån det kommer... ;o)

På älgsidan har vi haft 3 st idag - tja, vad ska man säga?! Är ju helt sjukt men dom tycks inte vilja försvinna helt enkelt... What a girl got to do...??



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0