Den årliga fotbollsturneringen!

Då var det dags för "årets händelse" på Volvos inköpsavdelning - den årliga fotbollsturneringen!!! Liksom varje år är det GRYMT viktigt att vinna och vår avdelening har varit så seriösa att vi till och med har fixat sponsortröjor ;o)

I år tänkte jag inte spela utan roa mig som cheerleader istället. Förra året fick jag hoppa in i sista minuten då vår avbytare efter 30 sek i första matchen blev tacklad och tappade sina glasögon så dom gick sönder - och den här personen ser verkligen inte utan sina brillor... Som "tur" var hade jag träningskläder i bilen (var på den tiden jag gick på body pump ibland) och fick hoppa in i ÖSREGN!!! Halva planen stod under vatten och var lika blöt som om jag hade stått i en dusch. Var sååå inte värt det ;o)

Så i år när det visade sig att vi hade mer än nog med folk passade jag på att förpassa mig till åskådare istället ;o). Känns lagom på något sätt...  Kvällen kommer avslutas med after work på det fascionabla stället "Palace"... Ohlala!

Så håll nu tummarna för att chassiavdelningen vinner bucklan (våra chefer är världens sämsta förlorare) så vi alla får en behaglig tillvaro på jobbet nästa vecka.... *hahaha*


Bilden från: www.fotosearch.se/comp/SUE/SUE117/fotboll-ele...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0