Syntax Error?

Just nu fungerar jag inte så bra, är lite väl mycket surr från alla möjliga håll och under sådana perioder tenderar jag att stänga av/ner, det blir helt enkelt kortslutning i skallen... Tyvärr befinner jag mig mitt upp i en sådan period. Mycket är pga läget som är för på jobbet - att vara eller inte vara, det är frågan - det som är rätt skönt är att alla går omkring och känner samma sak så vi kör hela tiden med en massa bisarra skämt om situationen, vad som kommer, vi spekulerar i vad vi ska satsa på när vi blir utskickade osv osv... En kollega funderar på att bli lokförare, det ska ju tydligen vara brist på sådana nu ;o). Vi är nog ganska enade om att det är inte ATT bli av med jobbet som är det värsta, utan det är att gå och vänta på beskedet!


För egen del är jag egentligen inte särskilt orolig heller, jag har ju min distansutbildning som jag går, den kan jag få ekonomiska bidrag till att ta på heltid istället - hade varit toppen! Har ett par andra planer men jag väntar lite med att outa dom tills jag styrt upp det lite mer... Är rätt säker på att det löser sig på ett eller annat sätt, men jag vill VETA - NU! Är man kontrollfreak som jag så är ett vacuumläge som detta inte så kul. Vill veta för att kunna börja planera. :o)


Det som däremot är lite jobbigt exakt just nu är att när jag får sådan hårdsmälta i huvudet blir jag helt oförmögen att ta beslut, en sådan sak som vad jag ska göra i helgen känns just nu helt omöjligt att fatta beslut om, jag kan bara inte bestämma mig! Försöker känna efter vad jag helst vill göra och det är ett stort blurr... Otroligt frustrerande... Flyinge?, hemma?, Jönköping?, tävla eller ej? Hmm....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0