Lyxlunch! :o)

Har säkert berättat att Gustaf är den som släpper ut hästarna på morgonen, imorse ringde han och rapporterade efteråt (vilket är väldigt ovanligt)... Det hade visst börjat med att Melrose hade frusit fast utanför dörren och inte ville gå, efter en liten stunds manande hade hon börjat gå lååååångsaaaamt och började dessutom tugga på grimskaftet. Inga brådska alls *hahaha*... Gustaf var övertygad om att "hon mopsar sig"... Men han hade fått ut skalman till hagen till slut iaf ;o).


Därefter hade han flyttat Långben till Selenes box (som han står i tills han är kollad imorgon, för där är det titt-ut fönster) men den unga herrn ville inte alls vara inne utan hade stegrat sig och protesterat ljudligt - och som Gustaf sa "försökte hoppa ut i fönstret" (nu gissar jag att det var en lätt överdrift men kan förstå känslan)... Så Gustaf hade blivit kvar en stund och "fick faktiskt gräla lite på honom också" ;o) *så sött*. Han hade iaf lugnat ner sig ganska snabbt och börjat äta på sitt hö. C hade varit ute nu mitt på dagen och jag fick rapport "från sjuk-stugan" och det verkade relativt bra. Måste återigen skryta om mina fantastiska stallkompisar som ställer upp i vått och torrt, fixar och donar... Ni är helt enkelt bäst!!


Själv sitter jag på jobbet och skäms - har precis haft ett leverantörsmöte som jag TOTALT glömt bort i all hysteri!! Så jag är dagen till ära iförd jeans och sneakers - classy... *not*. Var faktiskt riktigt pinsamt på mötet även om det förmodligen inte var någon som tog illa vid sig. Jaja, måste bli bättre på att uppdatera min kalender så jag har koll på dessa möten... Efteråt bar det iväg för lunch på Sjömagasinet vilket var fantasktiskt gott, äkta lyxlunch vilket man inte är bortskämd med här på Volvo - vår matsal är under all kritik! Varje dag när man ska upp och välja får man ställa sig frågan "vilken rätt är minst risk att misslyckas med"...


Är annars vid hyfsat gott mod, TROTS att jag precis gick in och tittade i min tidbank = 80 tim minus... Kuul! Nu är det visserligen sedan jag precis hade börjat och skulle på semester och var tvungen att ta 2 veckor Thailand i tidbanken, men ändå! Är inte direkt lätt att jobba in 80 timmar när man är oinspirerad och hellre vill pussa på hästen ;o). Triss-vinst, var är du?!?!?!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0