Ugh-väder... igen!

Var sådant fruktansvärt skitväder imorse så det var helt uteslutet att släppa ut pållarna. Nu har det slutar storma, slutat regna och solen tittar till och med fram så det var bara att susa hem på lunchen och släppa ut dom små raringarna... Vaddå bortskämda... ;o)... Dom blev så glada när dom fick komma ut så det kändes fantastiskt bra får jag säga, även om det såklart är lite meckigt att behöva åka hem en extra gång. Men det är så få dagar så det må väl vara hänt. Nu har jag ju en sån bensinsnål bil också så då är det ju ännu bättre ;o)


Väl hemma fastnade jag lite med katterna, Sally har inte riktigt förstått att det är katt hon är - och INTE ekorre!!! For runt som en tok i ett träd hemma och såg helt galen ut, hoppade mellan grenar i fullt ös, inte utan att jag blev både imponerad och nervös *garv*. Hon verkade iaf ha hjärnkoll så det var ju bara att skratta åt knäppisen... Gördis var som alltid lite lugnare och lekte på backen istället ;o) *SÖTA*!!!!!


Igår hann jag inte rida :o( kom inte ifrån jobbet förrän vid 19-tiden och jag hade 5 hästar att fixa åt... Funderade ett tag på att tömköra Ella men jag var dötrött, hade huvudvärk och så började det ösregna så jag la ner dom tankarna. Får helt enkelt ha varit en lugn vecka och nu kör vi på istället! Är verkligen jättesugen på att rida!!! Är fortfarande uppe i det blå med tanke på de senaste ridpassen och den inspiration jag fick, hoppas verkligen att det håller i sig - är hur kul som helst! Nu har jag ju dessutom bestämt mig för att göra en start till och det är om 2 veckor så nu får vi rida på! Blir LB:1 och LA:1 igen, LB blir "tävling", LA blir clear round... Ska bli roligt att få en LA start till :o)



Kommentarer
malinm

Håller med om vädret!

2008-11-18 @ 15:25:58
URL: http://malinm.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0