Sadelputs, middag, pilates, inköp och skumtomtar...

Kan ju göra en liten sammanfattning av veckan som varit - med an INTE hästinriktad vinkel *s...  (good luck with that)... I alla fall, denna veckan har jag faktiskt fått tid att göra saker som jag haft dåligt samvete för hur länge som helst. Känns väldigt skönt så här i efterhand. Here we go:

Dåligt samvete nr 1 - sadeln behöver putsas!
Det är något jag tänkt på varje dag de senaste 2 månaderna... Köper man en dyr fin sadel vore det ju skam om man inte sköter den!! Dessutom är lädret i Childericen väldigt känsligt och behöver hållas mjukt. Så häromdagen fick jag iaf tummen ur och putsade sadeln. Fick lägga läderfett på den 3 (!!) ggr innan den slutade suga in det som en svamp. Är mycket nöjd över att äntligen fått fixat det!

Dåligt samvete nr 2 - dålig fru?? I vår familj är det ju Gustaf som är kocken, dels för att jag tycker att han lagar fantastiskt god mat och dels för att jag jobbar heltid, driver ett stall och har 3 egna hästar - blir liiite tajt med tid på vardagseftermiddagar... Har sagt att jag kan laga mat på helgerna men det har väl gått lite sådär *hm* ;o). Så i onsdags visste jag att G var lite låg så då så jag hade NÄSTAN middagen färdig när han kom hem från jobbet. Detta blev ju såklart väldigt uppskattat ;o) och kändes mycket bra att få strukit det från listan. Nu har jag faktiskt lagat mat hela 2 ggr sedan vi flyttade till gården *hahaha*.... Dåligt samvete nr 3 går ju egentligen in under samma kategori (dvs dålig fru) för jag handlar aldrig. Men igår var jag iväg på ICA och lyckades återigen överraska G...

Dåligt samvete nr 4 - komma igång att träna! Ja, den som följt min blogg från början vet ju att detta med att komma igång och träna utanför hästeriet har varit ett ständigt återkommande aber... Tycks aldrig få tummen ur riktigt... Men igår var jag iväg på pilates!!! Inte den mest krävande träningen visserligen men det var skönt att bara få göra något. Vill ju jobba på kroppskontroll så har planerat att försöka komma igång med yoga (vilket tycks vara stört omöjligt) så pilates var ju ett steg på vägen... Idag har C lovat ta in hästarna så jag har faktiskt möjlighet att gå på ett yoga pass idag kl 16.30 - the bet is on - vem tror att jag kommer iväg?! ;o)

Så på det stora hela har det varit en väldigt produktiv vecka med avseende att göra något åt sitt dåliga samvete! Alltid något :o). Jobbmässigt har det också varit en förvånansvärt bra vecka! Har haft lagom mycket att göra och har till och med lyckats jobba över lite *holy cow*. Vi har även haft många trevliga fikastunder och så någon månad inför jul så sitter vi och drömmer om allt julgodis man brukar få från div konsultfirmor ;o)... Dock gissar vi att det inte blir lika mycket i år tyvärr. Något som jag brukar uppskatta är rören med skumtomtar vi brukar få från semcon - mumma!! Men då vi inte har några konsulter från semcon här så inser vi ju att det inte blir några skumtomtar så när jag var och handlade igår passade jag fakiskt på att handla dessa små goda varelser ;o). Man orkar ju inte äta så många för dom är så fruktansvärt söta - men goda är dom.... 

                                               


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0