Hmm...

Hmm... Jag vet att jag kanske borde skriva om mina åsikter om presidentvalet i USA, men tycker redan att ämnet är totalt ut-tjatat... Visst är det kul att det är USA's första svarta president och allt därtill. Och visst är det kul att det är en president som inte står med ena foten i pensioneringen.. Men jag har lite svårt för Landet Lagoms fascination för stora landet "over there"... (Men det orkar jag inte ens gå in på i detta inlägg). Förstår att detta stora land, dess politik och finanser påverkar hela världen och att fjanten Bush kört världsekonomin i botten, (Obama får verkligen en kul uppgift att försöka få rätsida på det) men jag tycker det är rätt så trist. Helt ärligt! Som jag ser det får Obama (lätt överdrivet såklart) 3 arbetsuppgifter - en världsekonomi och 2 krig att reda ut - GOOD LUCK!! ;o) Dessutom tror jag TYVÄRR att det är risk för div attentat gentemot Obama, och det är bara att hoppas att han faktiskt klarar sig ur det utan att lägga näsan i vädret och verkligen får ta över rollen som president... Men nu ska jag inte vara negativ, är bara skeptiskt mot alla fanatiker i det där landet..

Jag vill hellre ägna min blogg, mitt skrivande och min tid till saker som intresserar mig (så självupptagen är jag lixom). Har hämtat mig från min influensa-dipp (var hemma i tisdags från jobbet - klen som f-n), är fortfarande lite förkyld men det känns som att det är på väg bort.

De sista dagarna har dom varit hemma och fixat med paddocken, var ju lite sådär på sina ställen men nu känns den riktigt bra!! Som grädde på moset tog dom på sig det själva så denna "förbättring" behövde jag inte betala för *bugar och bockar*. När vi ändå hade grävmaskinen ute passade vi på att fixa en grusväg ner till paddocken (så nu slipper vi ler-sörjan där *big smile*) och som BONUS (why not, går nog ändå i personlig konkurs snart *s) så har dom gjort en longervolt!! Så nu sparar vi paddocken från att bli uppharvad av monstret och galna unghästar ;o)... Får vi bara fixat paddockbelysningen också så är jag väldigt, väldigt NÖJD med tillvaron!! Det börjar så sakteliga likna något av en hästgård på riktigt... Fast nu är det dags att ta en fixarpaus från saker som kostar en massa pengar. Är helt klart hårt bröd och vatten som gäller ett tag ;o)...


Ridningen då? Jo, Ella vilade mån, blev tömkörd tis (tyyypiskt att jag inte red på mån så kunde jag slippa göra något när jag var sjuk på tis, men studsboll på töm gjorde att hon iaf blev rastad), igår red jag i paddocken. Ella var minst sagt på tårna i mörkret men blev till slut riktigt fin. Tycker att hon känns lite slingrig men det blir ju extra svårt att komma åt henne när hon är så spänd (komiskt, hon är lika mörkrädd som sin matte *s). Det är fortfarande högerbogen som lever sitt eget liv för tillfället och mycket fokus går åt att lotsa den på rätt plats. Men när man får ordning på den blir det riktigt bra. Galoppen har utvecklats det sista och hon börjar få mer kondition/styrka i galoppen - till en följd av det blir hon mer reglerbar i tempo. Jobbade en stund igår med övergångar skritt-galopp-skritt igen och nu fattar hon vad det är jag vill och verkar tycka det är riktigt kul - blir grymt taggad, är verkligen MED mig och väntar på nästa kommando... kanonroligt!! Vad jag är  nästan mest nöjd med är att Lat-Fia faktiskt gick ut i kylan & kolmörkret och RED min understimulerade häst, sista tiden har jag varit alldeles för beroende av soffan och mitt duntäcke... *skärpning!!*


Idag är det träning igen för A, är 2 veckor sedan sist och känner att det behövs. Har grävt ner mig i mitt stora svarta hål av självömkan och dåligt självförtroende vad det gäller ridningen - A är en av 2 som kan rycka upp mig ur detta hål av nedvärderande och låga tankar och faktiskt får mig att tro lite på mina ryttaregenskaper... LITE var order sa Bill... ;o)

Ska försöka träningsrapportera ikväll!

Hej Hopp



Kommentarer
Ann-Marie

Ett bloggtips för den som vill spara pengar. http://notbuying.blogspot.com/

Boken "Köp inte den här boken" som Ann-Christin skrivit är också väldigt inspirerande.

2008-11-07 @ 09:51:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0