Gården är vår!! :o)

I fredags fick vi äntligen tillträde till våran fina, fina (snart iaf *s) gård... Känns verkligen jättekul och vi har börjat med det stora renoveringsarbetet av köket. Jösses!!! Vi har rivit ut snart allting, skåp, kakel, matta, tapet, väggar och tak... Vi har verkligen varit superduktiga om jag får säga det själv ;o). Igår  började vi ta ner det fula taket och under x antal lager med regelverk och massonitskivor hittade vi orginaltaket!! Ett jättefint pärlsponttak som vi hoppas ska kunna återställas och fixas till. Vore ju toppen om vi kan få ordning på det!! Som en extra bonus har avskalandet av mellanskickt - och ett antal musbon (Gustaf hittade ett som var i våning, dom har haft det lyxigt värre) - så har vi dessutom vunnit lite drygt 1 dm till i takhöjd och är nu uppe på 2,72... Underbart!!!! Nu får vi bara hålla tummarna att det fina taket är inom räckhåll, har ytterligare ett lager med regelverk och ett lager massonit innan vi vet....

Har varit så fullständigt inne i renoverandet så jag har knappt varit ute i stallet någonting - fy skäms ;o). Vill bara få ner allt så vi kan börja bygga upp köket igen, har ju trots allt lite tidspress med tanke på  att vi ska ha stora familjemiddagen hemma på min födelsedag 29 mars och då SKA köket bara vara klart... Optimistisk tidsplan?!

Ella har varit ömsom vin ömsom vatten. Någon dag var hon kalas, igår var hon hemsk... Tjurig och inte alls på humör. Men just nu är hon brunstig plus att fällningen har satt igång ordentligt så hon är nog inte jättepigg i kroppen... Ska rida lektion för Tobbe idag så får hoppas att det går hyfsat iaf.... Vi kommer ha problem att få ihop Tobbeträningarna med tider i mars så nästa gång verkar bli 27:e - en smärre evighet!!!

Nej, måste springa på möte!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0