Oinbjudna kossor på besök

Fick precis rapport hemifrån att det har varit livat värre ute på gården...

Gustaf hade suttit i traktorn och sladdat paddocken när det hade dundrat fram 20 kor från en grusväg en bit bort och in på markerna bredvid våra hagar!! Hästarna hade såklart blivit helt galna (skitbra verkligen med tanke på Ellas ben och Selene som inte får utsättas för stress...*eller inte*) och galopperat runt som tokar. Frågade G om hästarna var rädda eller om det bara var spännande - och han trodde det var någon form av "skräckblandad förtjusning"...  Någon av kossorna hade  varit på staket till vår hage och fått sig en redig stöt *haha - gott åt den*. En av grannarna hade berättat att det var tydligen andra gången kossorna var ute - idag! Funderar på att åka hem tidigare och jobba hemifrån i em, för att vara på säkra sidan ;o)

Och folk säger att det inte händer något på landet... *hahaha*



(Nu var det inte just dessa kossor som hälsade på utan har lånat denna bild från http://www.bakgrunder.se/pub/cow/index.php)


Kommentarer
SaraMara

Hahahahaha... Vilken syn, kan tänka mig att hästarna tyckte det var lattjo värre! skrattar

2008-07-01 @ 07:30:07
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Jennie

Hahaha, du kan ju tänka dig!!

Fick gå en terapi-promenad med Ella igår och hälsa på kossorna i hagen en bit bort... Ojojoj, så tramsig hon var ;o) men efter en stund slappnade hon av lite och insåg att kossor kanske inte är så farliga ändå *s

2008-07-01 @ 09:57:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0