GU = GruppUtveckling...

Igår hade vi GU med jobbet. Vi började dagen med en massa powerpoint för att diskutera hur fanatstiskt bra det går för vårt företag (för den som missat är det den "STÖRSTA PERSONALNEDDRAGNINGEN I VOLVOS HISTORIA" som knackar på dörren) - mycket upphetsande och inspirirande *not*. Hur som haver, detta höll vi på med på fm. Sedan åt vi lunch tillsammans, vilket alltid är lika trevligt.

Därefter skulle vi till Slottskogen och spela öl-brännboll (mycket utvecklande *s). Dock var det ett stadigt ihållande regn så vi hamnade på Naturhistoriska museét där vi skulle knata runt i 2 timmar och vänta på att det skulle sluta regna... Hmm... Man kan säga att det var vi - och 18 förskoleklasser som var där så jag och våran sommarjobbare J tyckte väl kanske att det var lite sådär... ;o) Så vi sprang vi runt museet så fort vi kunde - visade upp att vi var där, småpratade lite med några och sedan - i ren tonårs-revolt (ljuva tider *s) smet vi därifrån till ett café på Linnégatan där vi satt och fikade bort större delen av tiden. MYCKET trevligt! Sedan gick vi tillbaka och mötte upp med dom andra ;o) *hihihi* så j-la barnsligt, men ack så kul!

Tro det eller ej, men när vi var klara med museét så hade faktiskt solen tittat fram så vi gick ner och spelade brännboll! Jag äntrade manteln som "mycket mutbar poängförare" vilket ledde till att en massa öl som serverades till mig - och jag var VÄLDIGT frikostig med poängsättningen ;o)... Kul match med alla tävlingtokiga chefer i samma lag, vilket ledde till att det inte blev lika mycket tjafs efteråt (sååå dåliga förlorare och tävlar mot varandra hela tiden) och på det stora hela den trevligaste tillställningen vi haft på länge! Är en helt otippad sammansättning av männsikor på vår sektion men det brukar alltid bli himla roliga och en massa sjuka skämt :o)

Så x antal ölflak och BIB senare knatade den stora kvarvarande massan till en krog på Linnégatan för att kolla fotboll - jag blev hämtad av världens bästa make (som kom från Landvetter med 1 flaska rosa champagne för att fjäska med sin fru -FUNKAR!! *s) och åkte hem och mockade 3 hästboxar... Är inte alltid man står ... hm... lite mer än salongsberusad...?  och mockar hästskit - var ganska kul faktiskt  ;o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0