Semesterdåsig?

Har totalt blivit av med inspirationen jag hade för några dagar sedan!! Falsterbo-lågan har falnat... Istället har jag gått in i någon form av semesterdvala, som gör att man bara vill slappa och äta godis - i princip. Skit trist!!

Får iaf berätta att vi var grymt duktiga igår, vi grejade och fejade hemma i huset så det blev mycket, mycket bättre. Röjde undan det värsta brötet från matsalen och vardagsrummet. Bar ut den gamla frysen och kylen från köket, satte upp socklar i köket och "easy cover" på väggen i arbetsrummet (f.ö en fantastisk uppfinning!! Fixar till väggar så dom blir kanonfina, bara att smacka upp tapeten). På kvällen var vi hos syster och hennes sambo i Lindome och fikade. Systers sambo M fyllde 30 för några veckor sedan och vi har inte fått tillfälle att gratulera honom innan. Så vi tog faktiskt med oss den frysta överdelen av vår bröllopstårta och festade loss på den igår. M och syster hjälpte oss så mycket inför bröllopet så det kändes helt rätt att dela den tårtan med dom faktiskt. Sedan är vi väl medvetna om att det inte är så man SKA göra, men det struntade vi helt enkelt i... Tror ändå inte att den hade klarat sig till vår 1-åriga bröllopsdag... Mycket mysig kväll iaf.

Idag och vi varit ute och grejat hela dagen, har varit riktiga vuxen-sysslor som kratta gräsmattan efter klippning, rensa ogräs bland rabarberna, tog ner ett dött träd som jag har stört mig på hur länge som helst... Så man är rätt seg nu. Är förmodligen därför jag saknar inspiration att göra något vettigt nu på kvällen. Hade ju tänkt aktivera båda pållarna idag... Har ju börjat greja lite mer med Selene, planen är att hon ska igång nu. Hon är väldigt käck faktiskt, är väldigt förtjust i hennes bakbensaktivitet och vilja att bjuda fram till handen. Hon har en grymt snygg hals... Vill ha lite bättre koll på henne även om hon själv verkar tycka det är attans onödigt att behöva jobba *s. Dom vilade igår så idag måste jag lite ta tag i mig själv. Ska ju träna med Ella på onsdag...

Åh, nu ringde precis H som vi träffade i Falsterbo - har ju skickat lite bilder till henne och hon var jätteglad. Skulle vidarebefodra bilderna på Scharmeur till hans ägare och ville bara kolla om det var okey med Gustaf *söt*. Okey - Gustaf blir ju själaglad :o). Imorgon skulle dom visa U's 1 åring e. Rosevelt - dom är jättenervösa, men hon är jättefin så det ska nog gå bra (fick se bilder på henne i Falsterbo)... Nu blev jag faktiskt lite piggare - H är en underbar liten dam... Ska nog rida på den vågen av pigghet och ta tag i mina små djur ;o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0