Krabba!

Är vad min häst har blivit ;o). Hon ville inte spåra idag utan körde sitt "krabba-race" ... Fick väl henne hyfsat bra till slut iaf. Kan ju dock inte påstå att man hade ett perfekt genrep inför morgondagen men det får ge sig. Måste ju i ärlighetens namn erkänna att jag var lite fladdrig själv, Gustaf var med och filma & fotade lite så jag var lite disträ. Får helt enkel skärpa till mig imorgon. Min målsättning denna gång är ju att JAG ska snäppa upp mig och se till att ha fokus och rida ordentligt. Ska bli rätt kul att se hur det ska gå ;o)


Om man är jättemysig och kelig - slipper jag arbeta då?! ;o)


Nähäpp... Inte det nej... *pust*



Brukar normalt sett inte tycka det är så kul med bilder när man rider lätt, men dessa var det bästa vi fick idag, Gustaf hade nämligen med sig "fel objektiv" ;o). Får väl se om han kan få rätt med sig imorgon på tävlingen... Men tycker bilderna var lite kul för man ser att hon faktiskt har vuxit till sig lite :o)

När vi kom tillbaka till stallet var det dags att badas och knoppas, vilket min lilla darling tycker är ganska så trist. Så jag kom på den eminenta idén att jag kunde ju stå ute och knoppa henne!! Det var en jättehärligt kväll så varför inte?! Fast jag måste ju säga att när jag såg bildbeviset så såg det ju ganska komiskt ut...
Särskilt nöjd är jag med uppbindningen - rosa grimskaft runt midjan - säkerhet på hög nivå *hahaha*

Nej, nu är klockan 23:52 så det är väl dags att lägga sig om man ska upp och tävla imorgon ;o). Har dock lyxen att få hästarna matade och utsläppta!! Har hela 30 min sovmorgon :o)

Håll tummarna för oss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0