102 plank till paddocken, mosad fot, konsert plus Laholmsbesök...

Ja, det har hänt mycket det senaste dygnet ;o)

Igår var jag rastlös i solskenet. Har aldrig ro att bara lägga mig ner på gräsmattan och jobba med brännan (förmodligen därför jag ofta ser ut som ett vandrande lik...) så igår kom jag på den eminenta idén att jag skulle bära ner alla planken vi köpt till paddocken för att bygga staket... i 40 graders värme! Smaart... (alternativet var att gå ut och springa i 30 min och det kändes verkligen inte ett smack roligare). Sagt och gjort - började glatt kånka plank med musik i lurar och kämpade på med brännan...  2 timmar och 50+ turer senare kom Gustaf ut och tog dom sista 8 (!!) planken - tack för hjälpen lixom ;o)

Efter det var det dags att göra sig redo för kvällens konsert på Slottskogsvallen, Thåström och Kent var på tapeten. Har verkligen sett fram emot detta så man var ju full av förväntan. Skulle bara ta ut Ella på en kort promenad innan... Jag som ALLTID har stålhättor i stallet hade inte det denna dag (enda gången sedan jag flyttade hit i princip) och tro på f-n om inte hästskrället klampar på min fot när jag ska ta ut henne ur hagen?!?!?!? Gjorde FRUKTANSVÄRT ont och någon promenad blev det inte... Kunde inte lägga någon vikt på främre halvan av foten och jag insåg ju att kvällens konsertbesök blev ganska så tuff utmaning helt plötsligt, hoppa på ett ben var ju inget alternativ... Så det var bara att kasta sig in i duschen och åka vägen om Kungälvs sjukhus och kvittera ut ett par kryckor! Fanns inte på kartan att jag skulle missa kvällen! Så jag fick min konsert till slut... *mmm*

Var en fantasktiskt bra konsert!! Thåström är kanske inte min absoluta favorit men det var riktigt bra! Kent var grymma!! Läste något i GP om att det var bästa konserten någonsin :o). Så jag tackar min lyckliga stjärna att jag fann mig så snabbt med den brillianta idén med kryckor - även om det var jobbigt värre att ta sig runt på alla transportsträckor i folkmassan... Har GRYM träningsvärk idag, men där gissar jag att även planken har en stor bidragande faktor *s

Bilden är från GP

Idag har jag varit nere i Laholm och tittat på hästtävlingar. Var hur varmt som helst men väldigt trevligt! Var nere med kompis H och hon är världens bästa på picknickmat, så idag var det goda mackor, kycklingklubbor och bullar *mums*. Såg väldigt många fina ekipage och blev riktigt inspirerad, även om det är en hel del klasser man aldrig kommer vara i närheten av... Är alldeles för trött att gå in på detaljer men det var enorm konkurrens och många kanonfina ritter vi såg idag!

När jag kom hem fick vi besök av syster med sambo som skulle titta på Sally och Gördis (samt även sin eventuella nya tomt). Vi klurar lite på om vi kan stycka av en tomt till dom för att bygga hus, men vi får väl se om dom vill... Tror dom är lite skeptiska att bo granne med en massa hästhagar ;o)

Ella vilade ju i torsdags efter 3 dagars ridning, igår blev det ofrivillig vila pga hon mosade min fot (ELLER så var hon illa smart den lilla damen och tänkte "om jag stämplar matte så slipper jag jobba i hettan" *s). Idag vågade jag inte rida med foten då den var alldeles öm efter en hel dag på gång, hade iofs kryckorna i Laholm men det blev jobbigt ändå. Så G fick skritta fram henne (för hand) och sedan longerade jag henne i paddocken. Jisses, så mycket spritt hon hade i benen!!! Var nog precis vad hon behövde för hon avrastad - se det blev hon.... Fick även jobba lite över bommar i trav och hoppa ett jättelågt hinder, så det kändes väldigt bra. Hon verkade tycka det var kul - men varmt!! Blev dyngblöt även om detta var kl 22 på kvällen!! Duschade av henne och så fick Gustaf skritta av henne en stund extra. Får se om jag kan rida henne imorgon - håll tummarna att foten är tillräckligt ok för det! Den känns rätt ok just nu, men så har jag tagit en värktablett också... Är just nu alldeles för svullet för att avgöra hur det är (såvida man inte åker in till läkaren och röntgar förstås, men det får jag ta efter helgen i så fall - om det inte blir bättre vill säga).

Nu ska jag gå och lägga mig - godnatt!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0