Cambridge dag 6 och en spännande hästhelg i sikte!!

Efter att ha gått igenom snart en vecka ren kur på cambridge måste jag ändå säga att det har gått bättre än jag trott. Hade en ordentlig dipp i måndagskväll (dag 2) och då var det RIKTIGT jobbigt!! Men sedan har det rullat på helt ok. Har mått förvånansvärt bra rent mentalt och fysiskt, är mer som att man saknar en god vän när man inte får äta riktigt (dvs TUGGA på något). Men jag har inte haft några riktiga berg att bemästra, tro det eller ej ;o). Är ju dessutom ca 5kg lättare, varav 2 kg visserligen är vätska som kommer tillbaka när jag börjar äta igen - men ändå. Är riktigt stolt över mig själv måste jag säga och med målet i sikte känns det inte så pjokigt... Är nästan så jag börjar fundera på om man ska köra en vecka till - bara för att ;o).Men vi får se hur det blir...

Träning ikväll för instruktör T vilket ska bli spännande. Hände massor i söndags för instruktör N (testade ny tränare mest för att h*n är så duktig med unghästar) och fick massor av tips och trix som jag tyckte lyfte oss en hel del faktiskt... Denna helgen har vi faktiskt en 2-dagars träning dessutom så man kan finslipa från dagen innan vilket ska bli spännande också.

Dessutom ska jag ge mig ut och leta "lillasyster" till Ella. Ska titta på 2 st ston, den ena 2 år och den andra 3 år och det ska bli riktigt, riktigt spännande ;o)

Kul helg i sikte!! ;o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0