Trevlig helg!

Sitter hemma i soffan efter en mycket trevlig helg med härligt väder :o). I fredags var vi hemma och slappade, njöt av att titta på hästarna i hagen i det fina vädret, tog ett pass i paddocken med Ella och det gick hyfsat bra. Paddocken var ganska mjuk och helt klart dags för sladdning, blir ju lite svårare med vissa moment när det blir lite för djupt tyvärr... Igår red jag ett dressyrpass i ridhuset och Ella var på strålande humör.  Jobbade mycket lösgörande och med att få ordning på bogarna, Ella blev skiiiitfin! När sakerna var på plats där dom skulle vara övade vi lite programlinjer ur LA:1 och det gick väldigt bra, har haft lite problem med vändningen till första förvända men igår fick vi till den som en smäck - kul!!! Känns inte helt galet att gå ut och debutera iaf, sedan ska det mycket till för att få ett bra resultat men det känns iaf som att man är på rätt spår - alltid något ;o)

Efter mycket trevligt ridpass åkte vi iväg till Hällevikstrand för att träffa kompisar och åka till ut till Kärringön för en god middag på Petterssons. Hade en grymt trevlig kväll med fantastiskt god mat och dryck, Petterssons är verkligen toppen! Idag var vi alla ganska slappa så vi åt fruktost hur länge som helst för att sedan ta en promendad i det härliga vädret. Blev ficka vid havskanten och en skön "bara vara! dag ;o)



Väl hemma kom syster och sambo över på middag, är alltid lika mysigt när dom är här. Hade ju varit lite roligare och visa upp huset i roligare skick, ser fortfarande ut som om en tornado dragit fram sedan vi flyttade flygeln. Får ta tag i det imorgon ;o)

I hagen har det fungerat jättebra enligt de rapporter jag fått. Melrose är redan helt med i gänget och det känns väldigt bra, Ella uppför sig riktigt bra, visar sin position men är inte alls lika stygg som sist det var en ny häst i hagen. Är riktigt stolt över henne ;o).  Melrose är häftig, hon tar inte vilken skit som helst utan säger faktiskt ifrån. Tror det kommer bli kalas med denna sammansättningen....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0