Semestern är snart slut...

... och hösten nalkas. Trist? Tja, det är ju såklart trist att semestern snart är slut... Men jag har iofs alltid gillat hösten så det ska nog gå bra ändå känns det som. Vi har en herrans massa att fixa med så det blir nog lite lättare nu när det inte är så varmt. För- och nackdelar med allt!

Så vad står på agendan?!

1. Köket!!

Latest status...

Däremot ska vi dra färdigt elen, sätta upp resten av gips-skivorna, tapetsera, kakla och sätta upp 2 skåp till med bänkskiva på väggen till vänster (där man nu skymtar ett bord med vit duk och vattenkokare på). Vi har bestämt oss för kaklet, ska försöka åka och beställa det idag då det var 2 veckors leveranstid på det. Tapet har vi sedan tidigare redan bestämt oss för... Så köket känns inte längre  som ett SÅ grymt stort berg att bestiga ;o)

2. Paddockstaket
Vi har ju köpt allting och nu efter helgens regnande är marken lite mer mottaglig för stängsling, kanske t o m denna veckan tro?!?!? Allting är ju förberett så det är "BARA" att smacka upp
*eller hur*...

3. Sadelkammaren
Storlek och position är måttade, nu ska det till lite material-inköp och sedan är det ready to go! Kommer bli så himla FINT!!

4. Arbetsrummet
Påbörjat av "yours truly", men arbetet har stagnerat något under semestern.... *ehum*... Ser dock stora möjligheter att fixa klart detta under de första veckorna efter semestern när G fortfarande jobbar i Norge. Var ute i möbelaffärer i helgen och fick inspiration så det känns bra!

5. Lite blandat stallfix
Har ju en schysst lista inne i stallet på saker vi ska åtgärda/förbättra och det är väl bara att traggla igenom ;o)

Ser att jag har numrerat aktiviteterna, vilket inte är helt rätt heller. Är ju ingen inbördes ordning på det. Men här är "höstens gårdsfix" kan man väl säga... Vinterns aktiviteter har med "fixa badrum" och "totalrenovera övervåningen"... - så den väntar vi lite med ...*garv*



Hua - är väl bara att sätta igång *hahaha*



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0