Lite blandad kompott...

Sitter här och väntar på att det ska bli dags för lunch, ska på date med lillsyrran och käka indiskt... Sämre luncher kan man ha ;o)


Igår var en väldigt behaglig dag, slutade tidigt för att åka hem och kolla på den rafflande hopp-finalen där vår fantastiska Roffe gjorde den historiska bragden och knep silver-medaljen. Attans synd att han inte tog guldet men känns ärligt talat som att det kvittar... En silver-peng har vi ju aldrig haft individuellt tidigare så det är bara att tacka och ta emot ;o)



Ella fick vila efter 2 dagars dressyrnötande, såg så himla nöjd ut med det där hon blev ompysslad i boxen med sin hösilage hög. Har ju fått grymt bra ströfoder och hästarna är helt tokiga i det ;o) KUL!! Selene fick sig ett pass på tömmen, hon var jätteduktig! Verkar som att hon är jättenöjd med att ha kommit igång. Tar det väldigt lugnt med henne och det blir inga mastodont-pass på något sätt, vilket verkar vara ett vinnande koncept med henne. Hon är väldigt lyhörd på mig och jobbade på bra. Vänstervarv är en stötesten men vi kom igenom det hyfsat bra igår iaf tycker jag. I höger var hon mycket lättare... Så fortsättning följer med den havande ;o)


Var ju också iväg och tittade på det lilla charmtrollet. Hon var jätte-härligt som individ. Mycket nyfiken och kontaktsökande, är verkligen superfin i kroppen även om man ser att rumpan är på väg att skjuta... Hon har en väldigt trevlig trav och bra skritt. Tycker däremot att galoppen var lite svag, skulle nog vilja ha bättre grundgalopp - iaf för det priset (som f-ö HADE höjts en aning efter bedömningen...) Hm... får klura lite på det där, är ju inte så att jag behöver göra avkall på något bara för att hon är sweet as sweet can be ;o). Lite trist... 

Nej, dag för mat! Hej så länge...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0