Full av inspiration...

Efter gårdagens veterinärbesök är det ju inte helt utan att man är full av inspiration inför hösten... Lyckades hetsas av Sara att rida igenom LA:1 i paddocken hemma (som för övrig var uppharvad efter longering av sprallig häst). Paddocken var JÄTTEmjuk och inte helt upphetsande att rida i... Liiiten besvikelse såklart, särskilt som den var nysladdad sent på kvällen innan... Kommer ta hur lång tid som helst för paddocken att sätta sig om vi inte är mer försiktiga med rastning av hästar tyvärr. Får skärpa oss med det!


Hur som haver - lite lagom mentalt urblåst efter Åby (dit jag även körde Ella själv för första gången i bussen) och ungfär lika okoncentrerad red jag iaf igenom programmet 2 ggr. Tyckte Ella kändes som en "jagvetintevad" men å andra sidan får jag väl skylla mig själv som inte fokuserade bättre. Är så sällan vi har besök som kommer å tittar på oss, och såklart vill man ju visa upp sin friska häst från allra bästa sidan... Gick sådär ;o)... Men jag tror (och hoppas) att Sara har förståelse för min prestationsångest *hahaha*. Red bedrövliga vägar, slarvade med det mesta och fjantade mest runt... Får dock ge Ella cred för den förvända galoppen i LA:1 som hon faktiskt gör strålande - när matte rider vägen ordentligt vill säga *s. Däremot kan man inte skryta nämnvärt över halter och ryggningar, men får väl kämpa på med dom. Skymtar ändå ljuset i tunneln, vilket är ett stort framsteg!


Har iaf tittat på tävlingsterminen nu och har siktat in mig på ett antal datum: 31/8, 7/9, 28/9 och 11/10. Så det blir 4 tävlingar i höst om planen håller, vilket innebär minst 4 LA:1 starter, lite beroende på vilka tävlingar jag anmäler till. Målsättningen är att vi iaf ska kunna kravla oss runt på godkänt resultat innan terminen är slut, få minst 5:or på ryggningarna och släppa respekten för LA som jag har... Känns som en ganska bra målsättning tycker jag. Drömmen är ju såklart att vinna på 70% men man måste ju vara lite realist också *hahaha*...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0