Ännu en bra hästdag!!

Måste få säga att jag har valt världens bästa hobby ;o)
Red bort till manegen och tänkte på agendan stod galoppfattningar. Har ju varit en röd tråd från alla tränare jag ridit för i sommar (4 st faktiskt) att vi måste stärka galoppen genom fattningar. So be it. Ella var även idag glimrande och jag hade ett jätteroligt ridpass. Är så vansinnigt roligt att rida när allting bara funkar ;o). Fattningarna blev bättre och bättre och nu slår hon inte alls lika mycket med huvudet, snart kanske det är helt bortarbetat?! *hoppas, hoppas*

Passade även på att rida igenom LA:1 programmet 2 ggr. Känns inte alls så dumt faktiskt... har 2 stora grejer som jag måste få ordning på innan debuten och det är första längningen efter 10m volten i höger varv. Måste klura ut hur jag fiskar ihop högersidan på henne tillräckligt snabbt så hon är RAK i längningen... Sedan är det vändningen till förvända galoppen i båda varven, måste lära mig hålla ihop resp yttersida så jag får till svängen ordentligt. Har fortfarande lite problem med den vändningen... För en gångs skull har jag INGENTING negativt att säga om halterna!!! Hör och häpna ;o), den lilla darlingen gjorde klockrena halter idag och t o m ryggningen funkade :o). Fast det är ju bara att jobba på med problemen, har 2 träningar till innan tävlingen så det känns ganska bra... Jaja, det blir vad det blir!

Selene var också duktig idag, C red henne och dom var jätteduktiga bägge 2. Verkar som att Selene tycker det är kul att ha kommit igång lite, arbetar jättepositivt och ser väldigt tillfreds ut :o). Tänkte tömköra henne imorgon, ska bli kul :o)

Imorgon ska jag faktiskt på allvar titta på den lilla söta fölungen. Ska ta ner henne till ridhuset och se hur hon rör sig. Nu vet jag ju iofs att hon har fått en bra bedömning, men det ska bli kul att se hur hon är.  Är ju svårt med bebisar, blir ju alltid en chansning trots allt... Men det ska bli väldigt, väldigt kul att se henne! Hoppas kunna lura med någon att filma, håll tummarna att det går ;o)    



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0