... And today we are back in business!

Efter gårdagens bottennapp gjorde dagen susen extra mycket!! :o)

Började med att jag skulle rodda med bussen själv, Ella var det sanna A-barn som hon kan vara och lät sig frivilligt "skickas" på transporten utan något krångel. Väl på bussen stod hon som ett ljus, inte en enda spark i väggen :o) Mycket duktig! Dags för träning, Ella gick och tjafsade lite i början men slutade ganska snabbt. Vi konstaterade att hon tjafsar i vänster varv (något jag verkligen inte har tänkt på innan) och det är ofta i samband med att höger bogen är utpluttad och jag försöker överkompensera med att försöker parera det med vänster tygel - tadaa!!! Är så mycket lättare att lösa sina problem när man klurat ut vad orsaken är! Jobbade återigen mycket med att placera bogarna för vikt och skänkel samt hålla ihop högersidan och det gick över förväntan. Hon var jätte-jätte taktfast och balanserad i traven, hon blir ju så himla fräck då. Gången kommer fram mer och mer desto mer kontoll jag har på högersidan... Åhhh, jag vill rida igen!!! :o) Kul ridpass och vi var helt slut efteråt både jag och Ella-Bella.... I Löve my horse!

Lastningen hem gick lika smärfritt den också, Ella A-barn knatade på lika duktigt och stod som ett ljus - igen - och inte en enda spark :o)

Väl hemma måste jag gått på endorfiner från ridpasset för jag hade värsta röjet, lindade upp hö-silage balen för den var lite varm (fick hjälp av C som ännu inte hade hunnit åka hem), bar in 5 balar spån för att Ella och Selene skulle få varsin - sedan gjorde jag det stora "karma-misstaget" och spånade upp boxen där Melrose är tänkt att bo, ströade även med halm och la in hö - så nu inser jag ju att jag leker med den där Murphy igen. VET ju att man inte ska utmana ödet men jag vill verkligen inte behöva ställa mig med det när hon kommer.... Så OM hon nu inte skulle vara ok imorgon så har om inte annat missarna fått världens roligaste lekplats ;o) dom var helt saliga när dom hoppade runt i halmen... *sötisarna*. Sedan fick jag fullständig fnatt och packade upp alla höpåsar vi har, kanske 15st... Bara sådär... Hahaha, tänk om man hade sådana ridpass varje dag - jösses vad grejer man skulle få gjort ;o)

Godnatt!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0