En lååååång julhelg

En lååååång julhelg är till ända... Vill inte verka negativ eller otacksam - men äntligen!! ;o) Jag tycker det är jättemysigt, trevligt och gott när vi väl är mitt upp i det, men det blir ett sådant flängande fram och tillbaka... Ser fram emot nästa år när vi ska fira jul här, då slipper vi iaf lite transportsträckor åt höger och vänster. Hur som haver, vi började 23/12 hemma hos mamma i vanlig ordning. En lagom skara folk med mormor, mamma & R, syster & sambo samt icke att förglömma - Gustaf... Gustaf är nu helt upptagen i familjen vilket bevisades genom att han fick äran att agera tomte i år ;o) och sicken tomte - han var snabb som blixten och tiggde kramar efter varenda julklapp som delades ut..


Tomten var så snabb med att dela ut så det var knappt att man lyckades få det på bild ;o)

Den obligatoriska kramen....

Julafton inleddes i stallet med de vanliga göromålen, inget upphetsande här inte ;o). Vi har ju alltid tillbringat julafton hemma hos pappa men i år så var första året på en ny set up, vi ska rulla mellan syster, mig och papsen. I år var det premiär för julfirande hemma hos syster och M, då dom har köpt nytt hus och flyttar i februari så blir det en one hit wonder kan man säga ;o). Vi hade en riktigt rolig kväll som innehöll inte bara Kalle Anka, julmat och julklappsutdelning även följande:

Ett fantastiskt roligt spel (som min käre make ALDRIG spelat innan, men insåg att han missat något fundamentalt...*s)


Liiite krångligare än vanligt yatsy, men rekommenderas - dock inte om man fått en nubbe eller 2 för mycket då blir det vääääldigt förvirrande *hahaha*

Juldagen åkte vi hem till Gusafs mamma i Jönköping där vi stannade över. MYCKET och god mat, trevligt som alltid och vi fick en kanonfin assistent - så nu ska jag bli en äkta bond-mora och börja baka bröd och annat ;o)

Nu är vi hemma, svärmor hängde med oss och stannar tills imorgon då hon ska åka till Gustafs syster. Så nu sitter vi och jäser i soffan framför på spåret - då är man riktigt, riktigt seg... :o)

God Fortsättning allihopa - hoppas ni haft en skön jul ni också!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0